Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Nagyobb reklámot kaphatnak az egészségtelen élelmiszerek
Az élelmiszergyártók már ma is számtalan eszközt használnak, hogy megjelenítsék tápanyag-összetételüket a csomagolásokon. Az Európai Parlament a napokban szavazott arról a rendelkezésről, amely – egyszerűen fogalmazva – versenyelőnyhöz juttatná az egészségtelen élelmiszereket.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/label.html
 
Sótlanok leszünk-e a jövőben?
... s Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) kampányol a sócsökkentésért. Ha egészségesen étkeznénk, akk... Tippek a sócsökkentéshez:
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/salt.html
 
Valóban veszélyes? - A sóháború folytatódik
A sófogyasztás szív- és érrendszeri betegségekben játszott szerepe az egyik legforróbb és legvitatottabb téma a világon. Miközben az amerikai kormány újra és újra módosítja az ajánlott napi sóbevitelt, a kutatóorvosok arra hívják fel a figyelmet, hogy a sófogyasztással kapcsolatos aggodalmak eltúlzottak.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/aprilis_15/kevesebb_so.html
 
Kínai étterem szindróma?
Az interneten szinte minden napra jut egy baljós hír, de egy cáfolat is – például – adalékanyag, ízfokozó ügyben. A blog-bejegyzések szerzői - a nem feltétlenül megalapozott szakmai véleményekre hagyatkozó újságírók - olykor durva általánosításokra ragadtatják magukat, mint például:„…egy új betegség is megjelent, mégpedig a kínai étterem-szindróma.” A szerző szerint a nátrium-glutamát mértéktelen alkalmazása minden baj okozója. De mi az igazság? – erről kérdeztük Dömölki Líviát, az OFE élelmiszer szakértőjét.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/aprilis13/kinai_natrium_glutamat.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez