Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Az adathalászat a leggyakoribb módszer
A Verizon Business által készített vizsgálati jelentés bemutatja a számítógépes biztonságot veszélyeztető fenyegetések főbb tendenciáit és jellemzőit. A jelentésből kiderül, hogy az esetek 80 százalékában opportunista támadásról van szó, vagyis rések maradtak, ahol könnyedén beférkőzhettek a támadók, a maradék 20 százalékban szervezett támadásról beszélhetünk.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/oktober13/kibertamadasok.html
 
Egyre több a kibertámadás
42,8 millióra növekedett a számítógépes biztonsági esetek száma idén, ami naponta több mint 177 ezer támadást jelent – derül ki a PricewaterhouseCoopers jelentéséből. A felmérésben mintegy 9700 vállalati vezető vett részt a világ minden táján, akik e-mailben válaszoltak a PwC kérdéseire. A válaszokból kiderült, hogy az észlelt kiberbiztonsági esetek száma 2009 óta évi mintegy 66%-kal emelkedik.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/october_14/kibertamadasok.html
 
Célzott támadások kifinomult módszerekkel
A Symantec legújabbinternetbiztonsági jelentése szerint 2012-ben az előző évhez képest 42 százalékkal nőtt a célzott támadások száma, melyek gyakran szellemi termékek eltulajdonítására irányulnak, és nem csak nagy szervezeteket fenyegetnek.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/aprilis13/kibertamadasok.html
 
Adathalász weboldalak
Az elmúlt évben naponta közel 7 ezer kibertámadás érte a gyanútlan játékosokat a Kaspersky Lab adatai szerint. A támadások mindegyike az online játékok és az online banki rendszerek felhasználói adatait igyekezett ellopni.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/feb13/kaspersky.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez