Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 5
Karácsonyi vásárlási tanácsok
Közeleg a karácsony, az ajándékbeszerzések ideje. Ilyenkor, de a közelgő ünnep utáni nagy leértékelések és akciók idején is jól jöhet néhány jó tanács: mire érdemes odafigyelni vásárlásaink során, hogyan érvényesíthetőek fogyasztói jogaink? Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) az alábbiakban olyan hasznos információkat gyűjtött csokorba, melyek segítenek, hogy számos bosszúságtól megkíméljük magunkat.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/november13/vasarlasi_tanacsok.html
 
Fogyasztóvédelmi tanácsok karácsony előtt
A divany.hu interjút készített dr. Sárosi Veronikával, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület jogászával, melyben néhány hasznos tippet adott arra, hogy kerülhetők el a karácsonyi vásárlással kapcsolatos problémák.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/november13/fogyasztovedelmi_tanacsok.html
 
Bankkártya használat külföldön
... tek külföldön. A külföldre látogatók fogyasztási, vásárlási szokásai – csakúgy, mint a Magyarországr... ... olgáltatás első kézből származó adatokat, utazási tanácsokat tesz közzé a különböző utazási célorszá...
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/bankkartya_kulfoldon.html
 
Húsvéti tojás - vásárlási tanácsok
A húsvéti hímes tojások mindig fontos kellékei a húsvéti asztalnak. A tojás egészéges, népszerű étel, de tudjuk-e pontosan, hogy honnan érkezik és milyen minőségű az a tojás, amely az asztalunkra kerül? Íme néhány jótanács a tojás vásárlásával, felhasználásával, főzésével kapcsolatban.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/marcius_15/husveti_tojas.html
 
Milyen a legjobb húsvéti sonka?
Az üzletekben már megjelentek a kifejezetten húsvétra szánt termékek, és meghirdették az első, húsvéti árucikkekre vonatkozó akciókat is. A kereskedők jelentős mennyiségű húsféleséggel, sonkával, avagy sonkának látszó termékekkel árasztják el a piacot, pakolják tele a pultokat. Csakhogy sonka és sonka között olykor óriási a különbség.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc13/husveti_sonka.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez