Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Több mint tízezer okos villanyóra
Az ellenőrizhetőbb mérési rendszer bevezetését előkészítő mintaprojekt keretében még a nyáron okos árammérőket szerelnek be húszezer háztartásban és kisvállalkozásnál, az ország 550 településén - jelentették be a magyarországi villamosenergia-elosztó társaságok.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/june12/aram.html
 
Egységes mértékegység az energiaszámlákon
A jövőben nem csak a villanyszámlán szerepel majd a fogyasztás kWh-ban, hanem a gázszámlákon is. A 2014 októberében életbe lépő új uniós szabályozás hatására könnyebben össze lehet majd hasonlítani a gáz- és áramfogyasztást.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/june12/kwh.html
 
Januárban indul az „okosmérés” projekt
A főváros meghatározó közműszolgáltatói, az ELMŰ Hálózati Kft., a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft., a FŐTÁV Zrt. és a Fővárosi Vízművek Zrt. egymással együttműködve közösen elindították az EU direktívák, a MEH elvárásai és a hatályos jogszabályok által előirányzott, közös, okos mérés mintaprojektjüket.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/july12/pilot.html
 
Jogtalanul kikapcsolt áram, mégis felszámított visszakapcsolási díj
Az áram csak szigorú feltételekkel kapcsolható ki a fogyasztók ingatlanaiban – bizonyos energiaszolgáltatók mégsem törődnek ezzel. Egyre több panasz érkezik a Budapesti Békéltető Testülethez olyan fogyasztóktól, akik nem is tudtak arról korábban, hogy tartozásuk van, bár erről a szolgáltató köteles írásos tájékoztatást adni. A Budapesti Békéltető Testület összegyűjtötte azokat a legfontosabb szabályokat, amielyeket be kell tartaniuk a vállalkozásoknak. És persze nem árt, ha a fogyasztók is tudnak mindezekről.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/marcius_15/kikapcsolt_aram.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez