Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Egy hét múlva jönnek az új iPhone-ok

2013. szeptember 14., portfolio.hu/SV
Címkék: iPhone okostelefon mobiltelefonálás értékesítés Apple
Egy hét múlva kerül az üzletekbe az Apple két új okostelefonja, az iPhone 5C és az iPhone 5S. Ahogy az új modellek a piacra kerülnek, nagy valószínűséggel a régi készülékek árai csökkennek. Egyelőre azonban még olyan magas áron tudnak túladni rajtuk azok a felhasználók, akik a készülékek lecserélése mellett döntenek, hogy akár profitot is érhetnek el rajtuk - írja a Marketwatch.

Az Apple márkaépítése sikeres volt az elmúlt években, amit jól mutat, hogy a társaság készülékei különösen jól tudják tartani árukat. A cég eleve a prémium kategóriát képviseli az iPhone-nal és az idő elteltével jóval kevésbé veszítenek értékükből, mint a többi gyártó csúcsmodellje.

A visszavásárlások lendületet adhatnak az eladásoknak

A társaság most visszavásárlási programot is indít, amelynek keretein belül akár 280 dollárhoz is juthatnak az iPhone-tulajdonosok. Az ügyfelek ezt új iPhone vásárlására használhatják fel. Ez a visszavásárlási stratégia azzal együtt, hogy a régebbi készülékek viszonylag jól tartják árukat a piacon, lendületet adhatnak az új értékesítéseknek. Erre pedig nagy szüksége van a cégnek, miután erős versennyel néz szembe az okostelefonok piacán.



Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez