Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Az „egységes piac hónapja”

Online ötletbörze Európa megreformálásáért

2013. szeptember 23., Európai Bizottság/SV
Címkék: Európai Bizottság egységes piac Európa bankok szociális jogok munkahelyek online vitafórum
Az Európai Unió szeptember 23-án széles körű online vitát indított Európa-szerte a munkahelyek, a bankok, a szociális jogok és az elektronikus kereskedelem témájában, mely október 23-ig tart majd. Egy hónapon át magánszemélyek, szervezetek és politikai döntéshozók vitatják majd meg egymással, milyen változásokra van szükség Európában.
A vitában az uniós polgárok ismertethetik az egységes piaccal kapcsolatos elképzeléseiket, s ezáltal részt vehetnek a belső piac jövőjének alakításában. Az „egységes piac hónapja”  elnevezésű internetes fórum egy teljes hónapon át 24 nyelven biztosít részvételi lehetőséget az érdeklődőknek, akik minden héten más-más szakpolitikai témakört vitatnak majd meg a következő sorrendben:




Az egységes piac hónapja egyedülálló lehetőséget biztosít a netező uniós polgárok számára ahhoz, hogy véleményezzék, bírálják, és javaslataik megfogalmazása révén tevékenyen alakítsák a Bizottság szakpolitikáit és stratégiáit. A résztvevők több módon eljuttathatják üzenetüket az uniós döntéshozókhoz:


Az érdeklődők az online vitaplatformon küldhetik be ötleteiket, javaslataikat. Eddig már több mint 300 ötlet érkezett be magánszemélyektől és érdekelt felektől. Van, aki szakmai mobilitási kártya bevezetését javasolja az ápolók esetében, van, aki a fiatalok pénzügyi alapismereteinek bővítését szorgalmazza, hogy csak néhányat említsünk az érdekes felvetések közül.
 
Látogasson el Ön is a fórumra! Szavazatával támogathatja az Önnek tetsző elképzelést, és részt vehet az online vitában, mely minden héten más-más témát jár majd körül. A viták eredményét független moderátorok összegzik majd. A szervezők a vitafolyamat következtetéseit jelentés formájában közzé fogják tenni, az ebben megfogalmazott megállapításokat pedig a döntéshozók figyelembe veszik majd az uniós jogalkotás során.
 
Az Ön ötleteit is várják!
 
A témáról késszült videó megtekinthető itt!

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez