Keresés a tartalomban:
Életmód

Integrált épületfelügyeleti rendszer

2013. március 12., Szabó Zoltán Attila
Címkék: épület energiafelhasználás energiaellátás vezérlés Schneider
A Schneider bemutatta integrált épületfelügyeleti megoldását, a SmartStruxure™-t, a felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, vezérelhetik, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az épületek energiafelhasználásával és az energiaellátás minőségével kapcsolatos információkat, mindezt egy rugalmas hozzáférésű webes rendszeren keresztül teszi elérhetővé.
Az EcoStruxure rendszer jelenleg öt szakterületet kapcsol össze – áramellátás, adatközpontok, folyamatok és gépek, épületfelügyelet, valamint fizikai biztonság – egy nyílt és rugalmas technológiai architektúra keretében, amely jelentős megtakarítást biztosít mind a befektetések, mind az üzemeltetési költségek terén. A Schneider Electric mindezt egy rugalmas hozzáférésű webes rendszeren keresztül teszi elérhetővé számukra, látványos és testre szabható felhasználói felülettel, a trendek grafikus ábrázolásával, részletes jelentésekkel, illetve mobilalkalmazásokkal segítve az épületek lehető leghatékonyabb üzemeltetését.
 
„A SmartStruxure™ egyszerűen kapcsolható hozzá számos különféle rendszerhez, például az áramellátásért felelős vagy a folyamatvezérlési rendszerekhez, illetve az adatközpontokhoz. Az építészek és tervezőmérnökök biztosak lehetnek abban, hogy valóban integrált megoldást kapnak” – informált Spilkó József, a Schneider Electric magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója.
 
A nyílt szabványokra épülő megoldás zökkenőmentesen összehangolható a LON, a BACnet és a Modbus protokollokkal, webszolgáltatásokkal is. A „fenntarthatóbb világ megteremtéséhez” hozzájáruló egyedi rendszertől további részletek olvashatóak a http://www.schneider-electric.com/smartstruxure webhelyen.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez