Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Fulladásveszélyre figyelmeztet az IKEA

2013. december 12., ikea.hu/SV
Címkék: lámpa Ikea fulladásveszély Smila vezetékek
Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki IKEA SMILA fali lámpát vásárolt, hogy haladéktalanul ellenőrizze a lámpa elhelyezését, és győződjön meg arról, hogy a gyermek nem éri el a lámpát és a vezetéket, amennyiben azok a rácsos ágy, kiságy vagy járóka közelében vannak felszerelve.
Ellenőrizze, továbbá hogy a vezeték biztonságosan a falhoz van rögzítve. A lazán rögzített zsinórok csecsemőkre és kisgyermekekre fulladásveszélyt jelentenek.
 
A vállalat értesült egy tragikus balesetről, amikor egy rácsos ágyban fekvő csecsemő belegabalyodott a Smila fali lámpa zsinórjába és megfulladt.
 
Az áruház ezért arra kéri vásárlóit, hogy lépjenek kapcsolatba az áruházak cserepultjánál dolgozó munkatársakkal, vagy forduljanak a vevőszolgálathoz az (1) 460-3160-as telefonszámon, hogy átvehessék az ingyenes kiegészítő készletet, mely egy fulladásveszélyre figyelmeztető címkét, biztonsági útmutatót és öntapadós rögzítőket tartalmaz a lámpa zsinórjának falhoz rögzítéséhez.
 
Az IKEA emlékeztetni szeretné a vásárlóit, hogy bármely zsinóros termék, például árnyékoló vagy roló fulladásveszélyt jelenthet. Hozzáférhető zsinórokat, vezetékeket kisgyermekektől mindig biztonságos távolságban kell elhelyezni.
 
Az IKEA kiegészítő készletet biztosít a termékhez, és elnézést kér mindenkitől az esetleges kellemetlenségekért.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez