Keresés a tartalomban:
Életmód

Íme, a legjobb fogyókúrás alkalmazások iOSre és Androidra

2014. január 3., Faludi Linda
Címkék: fogyókúra okostelefon iOS Android kalória
A Forbes összegyűjtötte a leghasznosabb programokat és számítógépes fitnesz eszközöket, amelyek segíthetik a fogyást az újévi fogadalmak után.

Lose it!

Kompatbilitás: iOS, Android

Ez a fogyókúrás alkalmazás jó ideje vezeti a népszerűségi listát az iTuneson, nem véletlenül. A felhasználó a program kezdetekor rögzítheti a jelenlegi és az elérni kívánt testsúlyát, az alkalmazás pedig ennek megfelelően kiszámolja, hány kalória megengedett naponta. Emellett bejegyezhetjük a napi testmozgást is és a szoftver a termékek bar kódjait is be tudja olvasni, így egy mozdulattal regisztrálhatja a megvásárolt élelmiszereket. Az alkalmazás alapverziója ingyenes, a frissítésekért pénzt kér a gyártó.

Daily Workouts

Kompatbilitás: iOS, Android

Ezzel a programmal spórolhatunk a fitnesz bérleten, mivel a Daily Workouts 5-10 perces, videós gyakorlatsorokat mutat, amelyek segítségével célzottan dolgozhatunk meg egy-egy testrészt. Táblagépen és okostelefonon is jól használható és az alapverzió ingyenes.

Shopwell

Kompatbilitás: iOS, Android

Ez az alkalmazás megkönnyítheti a napi bevásárlást, ha fogyókúrázunk, vagy allergiások vagyunk bizonyos ételekre. Először beállítjuk az élelmiszervásárlási profilunkat, utána az okostelefonunk kamerájának segítségével beolvassuk a vonalkódokat. A Shopwell megmondja, hogy az adott termék megfelel-e a számunkra és ha nem, ajánl egy jobb alternatívát. Az alkalmazás ingyenes.

Jawbone UP

Kompatibilitás: karon hordható eszköz, iOS, Android 4.0

A hordható fitnesz eszközök piaca növekszik és a Jawbone máris előkelő helyet szerzett magának. A vízálló, intelligens karszalag nem csak lépés- és kalóriaszámlálót tartalmaz, de egy okostelefonnal összekapcsolva az alvásidőket is regisztrálja. A legújabb verzió, az UP24 azt ígéri, hogy mérései segítségével a felszínes alvás szakaszára időzíti az ébresztést, ezzel javítva a pihentség érzetet.

Fitbit

Kompatibilitás: karon hordható eszköz, iOS, Android

A cég a közelmúltban mutatta be Force becenevű termékét, amely hasonló képességekkel rendelkezik, mint a Jawbone, viszont azzal ellentétben valós időben mutatja a karszalagon a megtett utat és az addig elégetett kalóriákat, mint egy okos óra.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez