Keresés a tartalomban:
Elektronika

Emelkedj a magasba okostelefonnal!

2012. december 5., Szabó Zoltán Attila
Címkék: okostelefon Huawei Emelkedj a magasba karácsonyi kampány
A Huawei gigantikus karácsonyi kampányba kezdett. Az Emelkedj a magasba! (Ascend to New Heights) elnevezésű, 30 millió dollár összértékű promóció 15 földrajzi régió 45 országában zajlik, online és offline aktivitásokkal egyaránt.
A hatalmas cécó részeként Shenzenben, Mexikóvárosban és Kuala Lumpurban máris egy-egy hőlégballont állítottak fel, amelyeket a játékosok virtuálisan emelhetnek feljebb különböző feladatok teljesítésével.
 
A magyar felhasználók 2012. december 30-ig a www.emelkedjamagasba.hu weboldalon, illetve a kampányhoz tartozó mobilalkalmazáson keresztül szerezhetnek pontokat, amelyek felhasználásával aztán a magasba juttathatják a ballont. A játék fődíja egy kétszemélyes luxusutazás Dubaiba. No és hát okostelefonból is jut elég a karácsonyfa alá, illetve például a hazai felhasználók - feltéve, hogy jól ügyeskednek - részt vehetnek egy különleges kulináris élményt biztosító vacsorán 50 méter magasan a kivilágított Budapest felett.
 
„Erős globális márkát építünk. Az Emelkedj a magasba! kampány egy fontos lépés azon stratégiai célunk megvalósításában, hogy az egész világon ismertté tegyük a Huawei márkát” – jelezte Wan Biao, a Huawei Device ügyvezető igazgatója.

A vállalat 2009-ben lépett be az okostelefonok piacára. 2010-ben közel 3,5 millió készüléket adott el világszerte, 2011-ben pedig elérte a 20 milliós darabszámot. Tavaly a vállalat 2,1 milliárd dolláros árbevételt könyvelhetett el csak az okostelefonok értékesítéséből, amely a 2010-es évhez képest közel 600 százalékos növekedést jelent.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez