Keresés a tartalomban:
Elektronika

Bőrkiütést okozhat a Canon fényképezőgép

2012. augusztus 21., itbusiness.hu
Címkék: Canon veszélyes termék allergiás tünetek bőrkiütés EOS fényképezőgép
Visszahívja EOS 650D nevű digitális kameráit a Canon, ugyanis felmerült a gyanúja, hogy a készülék bőrirritációt okozhat. A Canon azonnal reagált a lehetséges problémára, és ingyenesen kicseréli az allergiás tüneteket okozó gumírozott részeket.
Az EOS 650D kamera számos olyan anyagot tartalmaz, amely nedvesség esetén bizonyos kémiai reakciót vált ki a működés tökéletesítése érdekében.
 
A képalkotó megoldásokkal foglalkozó vállalat szerint az úgynevezett cink-bis nevű, fehér színű gumi ritka esetben valóban irritációt okozhat a bőrfelületen. A Canon felajánlotta az EOS 650D-tulajdonosoknak, hogy ingyenesen kijavítja a készülék e hibáját. A vállalat ezen kívül figyelmeztette ügyfeleit, hogy a hibás készülék használata után mindenképpen mossanak kezet, hogy az allergiás reakciók ne terjedhessenek tovább a szemekbe.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez