| Húsvéti tanácsok | ||
|---|---|---|
|
Közeleg a Húsvét, lassan mindenki elkezdi beszerezni a hozzávalókat: sonkát, tojást, édességeket. Érdemes néhány dologra odafigyelni a vásárláskor, illetve az élelmiszerek elkészítésekor. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/husvet.html | ||
| Milyen a jó húsvéti sonka? | ||
|
... rtása egyszerűsödött – gyorsult, és megjelentek a páclével kezelt és „főtt” feliratú, hőkezelt termé... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/husveti_sonka.html | ||
| Húsvéti tanácsok - receptekkel! | ||
|
Már csak néhány nap és itt a húsvét, ideje elkezdeni a bevásárlást. A családi összejövetelekhez, illetve a vendégeknek kínált ételek összeállításához az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet ad hasznos tanácsokat. /inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/husveti_tanacsok.html | ||
| Húsvéti körkép - minden a sonkáról | ||
|
... olt nyers sonkát konyhasót és nitritet tartalmazó páclével (maximum 25 százalékos) injektálják be. T... /inet/kosar/hu/cikkek/2015/marcius_15/husveti_sonka.html | ||
| Milyen a legjobb húsvéti sonka? | ||
|
... colt nyers sonka konyhasót és nitritet tartalmazó páclével (max. 25%) beinjektált hús, ami több napi... ... zerint napok alatt készülnek el. Az, ami hajdan a páclében a boróka, a fenyőmag, a koriander volt, a... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc13/husveti_sonka.html | ||
| Húsvét előtti sonka-teszt | ||
|
... zerint napok alatt készülnek el. Az, ami hajdan a páclében a boróka, a fenyőmag, a koriander volt, a... ... termék leveses, vizes volt, eresztette magából a páclét, hogy aztán a fóliában éktelenkedjen. Minde... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/sonka.html | ||
|
|