Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 3
Tudnivalók a békéltető testületi eljárásról
Ne bosszankodjon tovább, ha a megvásárolt termék vagy igénybe vett szolgáltatás minőségével nem elégedett és jogosnak vélt panaszát az üzletben vagy a szolgáltatónál elutasították! Vegye igénybe a békéltető testületek díjmentes eljárását! Minden megyében és Budapesten működnek békéltető testületek, melyek célja, hogy egyszerű, ingyenes eljárás során fogyasztói jogvita esetén egyezséget hozzanak létre a fogyasztók és a vállalkozások között.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/februar14/tudnivalok_a_bekeltetesrol.html
 
Jogtalalan díjemelés a Telekomnál?
A Pest Megyei Békéltető Testülethez (PMBT) több olyan fogyasztói jelzés is érkezett, hogy a Magyar Telekom egyes előfizetői csomagjainak díját megemelte, és ügyfeleit úgy tájékoztatta, hogy a korábbi árat csak ún. E-Pack (elektronikus) fizetési módot választó ügyfelei számára biztosítja. Aki továbbra is csekken kívánja havi számláját rendezni, annak adott esetben havonta több száz forinttal kell többet fizetnie.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/telekom.html
 
Hatékonyabb panaszrendezés
Magyarországon 16 éve működnek békéltető testületek a fővárosi és megyei kereskedelmi és iparkamarák mellett. Ezek az országszerte, minden megyében és a fővárosban is elérhető, független szervezetek azért jöttek létre, hogy gyors és ingyenes vitarendezési lehetőséget nyújtsanak a fogyasztók részére. Az állampolgárok és a vállalkozások közötti megegyezésre törekvő vitarendezési fórumok eredményes működését a Kormány még hatékonyabbá teszi, ezzel is erősítve a magyar fogyasztók jogainak védelmét.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/majus_15/fogyasztoi_panaszrendezes.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez