Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 7
7 millió euró is lehet a bírság
... dások esetén az utasokat megillető jogokat, és az elveszett poggyász, a menetrend-változás, valamint... ... én az utasokat megillető jogokat, és az elveszett poggyász, a menetrend-változás, valamint a távolma...
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/repjog.html
 
Utasjogok - Tájékoztató kampány a reptereken
Járatkésés, elveszett poggyász, járattörlés - többek között ilyen esetekben nyújt segítséget az Európai Fogyasztói Központok hálózata a július 4-én huszonnyolc uniós országban, valamint Izlandon és Norvégiában tartandó közös akció keretében.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/july12/utasjog.html
 
Erősítené az utasok jogait az EP
A nyári szabadságolások idején több millió európai utazik külföldre földön, vízen, levegőben. Az utasok azonban sokszor nincsenek tisztában jogaikkal, sokszor éppen azért, mert az utazást bonyolító társaságok nem tájékoztatják őket azokról. Az EP szerint viszont az utasjogokon is van még mit javítani.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/july12/utasjog0.html
 
Új okostelefonos alkalmazás az utasoknak
A repülőtereken vesztegelő vagy elveszett poggyászukra váró utasok egy okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően mostantól azonnal és helyben tájékozódhatnak jogaikról.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/july12/okos_alkalmazas.html
 
Információs pultokat a repülőterekre!
... ttörlés esetén. Emellett az európai képviselők az elveszett csomagok megtalálásához és a kártérítés... ... , hogy az elkerülhetetlen költségeket, például a poggyász szállítási árát, illetve az egyes fizeté...
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/szept12/utasjog.html
 
Utazással kapcsolatos legfontosabb kérdések
... e megnyugtató megoldást nyújt: baleset, betegség, poggyászkár, idő előtti hazautazás, látogató rokon... Mikor kell elveszettnek tekinteni egy poggyászt?Mikor kell elveszettnek tekinteni egy poggyászt?
/inet/kosar/hu/cikkek/2010/utazas.html
 
Hasznos fogyasztóvédelmi mobilalkalmazás
Vásárolt valamit külföldi nyaralása során, ami nem sokkal később meghibásodott? Problémája adódott az otthonról foglalt külföldi autóbérléssel vagy a szálláshely minőségével kapcsolatban? Késik a repülőjárata vagy elveszett a poggyásza kiutazáskor? Amennyiben a külföldi utazása vagy nyaralása nem úgy alakul, ahogy eltervezte, fontos tudnia, hogy miképp gyakorolhatja fogyasztói jogait. Ebben segít egy új fogyasztóvédelmi mobilalkalmazás, az ECC-Net: Travel.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/julius-15/uj-mobilalkalmazas.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez