Keresés a tartalomban:
Elektronika

Gyengülnek a táblagépek akkumulátorai

2015. március 4., Which/FL
Címkék: táblagép akkumulátor teszt
A Which? brit fogyasztóvédelmi magazin felmérése szerint a legnépszerűbb gyártók táblagépei között sok készüléket gyengébb akkumulátorral szerelnek, mint 2012-ben.
A magazin laboratóriumában tesztelték a táblagépek akkumulátorait. A felmérés során azt figyelték, mennyi ideig böngészhetünk és nézhetünk videókat egy akkumulátor töltéssel. A Which? szakértői azt találták, hogy a táblagépek akkumulátor teljesítménye sok esetben romlott 2012 óta. A lap vizsgálatai szerint az Apple, a Google, a Microsoft és a Tesco is gyengébb akkumulátorokkal szereli táblagépeit, mint három éve. A Samsung és az Amazon vizsgált táblái viszont jobb teljesítményt nyújtottak ezen a téren.
 
A magazin kiemeli, hogy a Microsoft Surface 3 nevű készülékének átlagos üzemideje kevesebb mint hat óra, ami nem túl előnyös, tekintve, hogy ezt a táblagépet irodai munkára alkalmasként hirdetik.



Csalódást okozott az iPad Air 2 is - a tesztek szerint a romló teljesítmény fő oka az iOS 8-ra történő frissítés, az operációs rendszer letöltése átlag 15 százalékkal csökkentette az üzemidőt. Az Apple Which? által felmért készülékei 2012-ben 749 percet üzemeltek, míg 2014-ben a szám 532 percre csökkent.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez