Keresés a tartalomban:
Kitekintő

5 millióért vásárolják a Big Mac szószt

2015. február 2., Faludi Linda
Címkék: big mac McDonald's hamburger eBay
A McDonald's az eBayen árverez el kétszáz palacknyi mártást, a licit már most megközelíti az 5 millió forintot. A szósz összetevői ismertek, a mennyiségeket azonban nem árulja el a gyorsétterem lánc.
A vállalat egyelőre csak egy limitált, kétszáz palackos szériát értékesít híres mártásból, az 500 milliliteres adagokra az eBayen licitálhatnak azok, kik csillapíthatatlan vágyat éreznek az ételek "Big Macesítésére". Az Independent tudósítása szerint már százharmincöt licit érkezett a készletre, az ár pedig 23 ezer ausztrál dollár, azaz több mint 4 millió 900 ezer forint. Az ausztrálok előnyt kapnak a szószvásárláshoz: további hatszáz darab, mindössze 25 milliliteres adagot az országban található kilencszázhúsz éttermében értékesíti a McDonald's.
 
A vállalat ausztráliai marketing igazgatója szerint a Big Machez használt szósz a McDonald's egyik legikonikusabb terméke és sok vásárló érdeklődik arról, hogyan juthatna hozzá. Mark Lollback szerint ezért izgalmas lesz megfigyelni, mire öntik majd a mártást az ausztrálok most, hogy a világon elsőként önállóan is megvásárolhatják azt.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez