Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Termékvisszahívás a Tesco-nál

2014. március 31., Tesco/SV
Címkék: termákvisszahívás Tesco áruház málna szakhatóság ellenőrzés
Elővigyázatossági okokból a Tesco azonnali hatállyal visszahívta, illetve polcairól levette az egyik holland beszállítótól származó málnát, mivel a holland szakhatóság szerint norovírust tartalmaznak. Az elővigyázatosságból visszahívott termékek fogyasztói árát a Tesco vevőszolgálatok blokk nélkül is visszatérítik.

A Tesco nemzetközi hálózatának egyik beszállítója figyelmeztetést kapott a holland szakhatóságtól, miszerint az egyik, holland kereskedelmi forgalomba került, málnát tartalmazó termékükben norovírus mutatható ki. A holland szakhatóság a beszállítóval történt egyeztetések után úgy döntött, hogy nem szükséges a termék visszahívása.

A vásárlók egészsége és biztonsága a legfontosabb szempont a Tesco számára.éppen ezért elővigyázatossági okokból a Tesco azonnali hatállyal visszahívta, illetve polcairól levette az ugyanezen cég által szállított összes, málnát is tartalmazó terméket, annak ellenére, hogy Magyarországon a termékkel kapcsolatban semmilyen probléma nem merült fel. Ezzel párhuzamosan a Tesco a teljes körű helyszíni minőségellenőrzés idejére a beszállítónál minden további termelést leállított.



Az elővigyázatosságból visszahívott termékek:

TS MÁLNA 300G
TPN: 2004009729939
EAN: 5051701054330


TS GYÜMÖLCSKEV. NYÁRI 400G
TPN: 2004120228107
EAN: 5051701054378

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez