Keresés a tartalomban:
Magyar termék

Képzés a kézműves élelmiszerek termelőinek

Folytatódnak az ingyenes szemináriumok

2014. április 4., Élelmiszerklub/SV
Címkék: kézműves élelmiszerek Élelmiszerklub Alapítvány
Az Élelmiszerklub Alapítvány által szervezett szemináriumok három új helyszínen folytatódnak. A kétnapos rendezvénysorozat célja marketing, értékesítési és jogi ismereteket átadásával a helyi élelmiszer - vállalkozások fejlesztése. Ezen kívül kiemelt téma lesz a a kézműves élelmiszerek előállításának szabályozása.
A szemináriumot vezető szakemberek elárulják, miért van szükség marketingre a kézműves élelmiszereknél, hogyan juttassák el termékeinket a vásárlókhoz, hogyan értékesítsék azt a termelői piacokon és melyek a kistermelői élelmiszer -termelés, -előállítás és -értékesítés jogszabályi feltételei.
 
A helyi élelmiszer -kézművesek mellett azokat is várják a szervezők, akik még csak tervezik vállalkozásuk elindítását. Akár a családi gazdaság bevételének növelése, akár a kézműves termékek ismertségének növelése a cél, a szakemberek segítenek eligazodni a hatékony piaci megoldások világában. A marketing, értékesítési, jogi gyakorlati ismeretek átadása mellett a résztvevők választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre is.
 
„Az év elején lezajlott három állomásos szemináriumsorozat volt az első olyan alkalom, hogy a kézműves élelmiszer -termelők piaci versenyképessége növelése érdekében országos ismeretátadásokat szerveztünk. A második körben Szegedre, Debrecenbe és Zalaegerszegre látogatunk.
 
A legutóbbi előadások óta a Magyar Élelmiszerkönyv kibővült a kézműves élelmiszerek előállításának szabályozásával is, ezzel a résszel kiemelten foglalkozunk majd a képzéseken. A két nap alatt gyakorlati megoldásokat és javaslatokat kapnak a résztvevők, melyek megvalósításával sikeresebbé tehetik vállalkozásaikat. A szakembereink a helyszínre utaznak, ahol péntek délután és szombaton tartjuk a szemináriumot, abból a célból, hogy a most még csak a főállásuk mellett vállalkozó élelmiszer -kistermelők is velünk lehessenek.” – mondta Sárközy Ildikó, az Élelmiszerklub Alapítvány kuratórium elnöke
 
A részvétel ingyenes, csupán regisztráció szükséges hozzá az alapítvány honlapján. (elemiszerklub.hu)

Helyszínek és időpontok:

2014. április 4., péntek 14-18 óra - Szeged, Mátrix Hotel (Zárda u 8.)
 
2014. április 5., szombat 10-16 óra - Szeged, Mátrix Hotel (Zárda u 8.)
 
2014. április 11., péntek 14-18 óra - Debrecen, Centrum Panzió (Péterfia u 37./A)
 
2014. április 12., szombat 10-16 óra - Debrecen, Centrum Panzió (Péterfia u 37./A)
 
2014. április 25., péntek 14-18 óra - Zalaegerszeg, Arany Bárány Hotel (Széchenyi tér 1.)
 
2014. április 26., szombat 10-16 óra - Zalaegerszeg, Arany Bárány Hotel (Széchenyi tér 1.)
 
A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósul meg.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez