Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Tesco Mobile: garantált percdíjak

Meghosszabbítják az árgaranciát

2012. szeptember 25., elelmiszer.hu
Címkék: mobil telefon percdíj árgarancia távközlési adó sms tarifacsomag Tesco Mobile
A Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját, és továbbra sem nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire. A vállalt garancia 2013. március 1-jéig, azaz a szolgáltatás indításának 1 éves születésnapjáig érvényes.
Tekintettel az ügyfelek körében tapasztalt rendkívül pozitív fogadtatásra és az ebből eredő üzleti növekedésre, a Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját: a szolgáltatás indulásának egyéves születésnapjáig, azaz 2013. március 1-jéig a Tesco Mobile Dupla tarifacsomag belföldi alapdíjas perc- és SMS díjai garantáltan változatlanok maradnak, a mobilforgalom után fizetendő távközlési adó terheit továbbra is a Tesco Mobile vállalja át.
 
Az, hogy a szolgáltatás az ország minden részén könnyen és egyszerűen elérhető a Tesco áruházakban, az ügyfelek körében kedvező fogadtatásra talált és bizonyította az ajánlat és az üzleti modell megalapozottságát.
 
A társaság az árgarancián és a Tesco Mobile Dupla tarifa alapkoncepcióját jelentő feltöltés duplázáson túl is igyekszik újabb és újabb előnyöket nyújtani ügyfelei számára: például 2012. augusztus és október között minden Tesco Mobile ügyfél 50 MB díjmentes internethasználatra jogosult, míg 2012. október 7-ig az egyenlegfeltöltések megduplázásán felül még 50 perc díjmentes hálózaton belüli beszélgetést is kapnak az ügyfelek. Kiemelt figyelmet kapnak a Tesco Clubcard tulajdonosok. A Tesco hűséges vásárlói rendszeresen egyedi, extra készülékvásárlási és feltöltési ajánlatokat kapnak. A szolgáltató nem titkolt célja ezen a hűséges ügyfélbázison keresztül megalapozni jelenlétét a távközlési piacon.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet
Hozzászólások:
Vogel - 2012. szeptember 25. 10:18
Az 50%-os kedvezmény egy kicsit félrevezető, mivel más szolgáltatók áraihoz képest közel 100%, melyből adják az 50 5-os kedvezményt. Az egyéb kiegészítő kedvezményekkel összeségében nem is annyira rossz.
Én is rendelkezem ilyen telefonkártyával. (Még nem aktiváltam)

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez