Keresés a tartalomban:
Életmód

Dupla railjet vonatok Bécsbe

2013. november 29., MÁV Start
Címkék: advent karácsonyi vásár vonat railjet helyjeg menetjegy MÁV-Start
Az adventi ünnep közeledtével egyre többen választják az osztrák fővárost úticélul, sokan meglátogatják a bécsi karácsonyi vásárokat, és a nevezetességeket. November 30-tól december 15-ig az utasok rendelkezésére állnak szombaton, majd december második hétvégéjétől vasárnap is a dupla szerelvényes railjetek, melyek Budapest Keleti pályaudvarról reggel 7 óra 10 perckor, Bécsből 17:48-kor indulnak.
Egy átlagos hétvégéhez képest ebben az időszakban jelentősen többen utaznak a MÁV-START vonatain is, ezért a megnövekedett utasforgalom kiszolgálására a hétvégétől, egyes railjet vonatok dupla szerelvénnyel közlekednek.
 
Ezzel, a preferáltabb vonatokon egy-egy alkalommal több, mint nyolcszáz utas tud helyet foglalni, 152 darab első osztályú és 632 darab másodosztályú, valamint két business class részben további 32 helyet kínál a vasúttársaság.
 
A vonatok pontos indulási időpontjai megtalálhatóak a MÁV-START honlapján, ahol megtekinthető a december 21-én közlekedő mentesítő EuroCity vonat teljes menetrendje is.
 
A megduplázott kapacitással közlekedő railjet vonatok ellenére is javasolja utasainak a MÁV-START, hogy érdemes a Bécsbe szóló menetjegyeket és helyjegyeket minél előbb elővételben megváltani. Az érvényes menetjegyeket a vasúttársaság internetes jegyértékesítési rendszerén keresztül, vagy a nemzetközi pénztárakban, illetve a menetjegyirodákban lehet megvásárolni. A kényelmes utazás érdekében, naponta több mint tíz alkalommal indul vonat Budapestről Bécsbe, a magyar vasúthálózaton közlekedő egyik legmodernebb, és az utasok körében közkedvelt railjet vonatok kétóránként állnak rendelkezésre. Kedvező árú kirándulójeggyel már 25 eurótól elérhető az osztrák császárváros oda-vissza útra, további 9 euróért pedig két napig korlátlanul igénybe vehető a bécsi városi tömegközlekedés is.
 
                            
 
Az utazási lehetőségekről bővebb információ a vasúttársaság honlapján található (www.mav-start.hu), vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat is az érdeklődők rendelkezésére áll a 06 40 49 49 49-es telefonszámon.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez