Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Tizenkétezer doboz tej a tét!

2012. november 28., Kosár információ
Címkék: tej UHT tej Tetra Pak karácsony adomány
Online szavazással a lakosság döntheti el, kinek adjon át tizenkétezer liter UHT tejet a Tetra Pak. A vállalat harmadik alkalommal ajánlja fel támogatását olyan, hátrányos helyzetben lévő embereket segítő szociális intézménynek, ahol bizony elkél egy nagyobb mennyiség is az egészséges alapélelmiszerből.
Míg az előző évek során a fővárosi nagycsaládosok és a budapesti, állami fenntartású gyermekotthonok kapták az adományt, idén a „Szeretjük a tejet!” közösségi oldalán, december 3-ig bárki leadhatja voksát.
 
A karácsonyi ünnepek közeledtével a Tetra Pak Hungária Zrt. jóvoltából ismét 12 ezer liter tej kerülhet egy szociális vagy egészségügyi intézmény karácsonyfája alá. 2012-ben bárki hozzájárulhat a szavazatával ahhoz, hogy a leginkább rászoruló intézményt örvendeztessék meg a nemes nedűvel.
 
„Szerettük volna, ha idén nem mi döntünk arról, hogy kihez kerüljön karácsonyi ajándékunk” – mondta Posztós Zsuzsanna, a Tetra Pak Hungária Zrt. marketingvezetője. – Ezért felajánlottuk a közel 2,5 millió forint értékű adományt a Szeretjük a tejet oldal részére, ahol szavazással döntik el, mely intézményt támogatják az akár fél évig is eltartható UHT tejjel.
 
A megjelölt, tizenkét szervezet között, amelyek az ország különböző régióit képviselik, gyermek- és családvédelmi, valamint egészségügyi intézmények szerepelnek. Ímhol a lajstrom:

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez