Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Online vásárlás – a netbook a sláger

2013. május 2., privatbankar.hu
Címkék: internet vásárlás webáruház netbook
Sokat változott egy év alatt az internetes vásárlók érdeklődési köre - derült ki a Grando online áruház felméréséből. Míg tavaly év elején a kanapé volt a legkeresettebb, most a netbook és a gyerekülés a legnépszerűbb.
Továbbra is sokat vásárolnak az autósok, a társaságnál a lökhárító három helyet lecsúszva, még most is a hatodik a toplistán, a kipufogó pedig feljött a tizedikről a hatodik pozícióba.
 
Bár a legtöbb vásárló még mindig Pest megyében lakik, egyre többet vásárolnak Szabolcs-Szatmár-Bereg és Csongrád megyéből. Mindkét megyében majdnem másfélszeresére nőtt a vásárlások száma, de az ország nyugati részén, Vasban és Zalában is 80 százalékkal nőtt a vásárlás tavalyhoz képest.
 
Az év első három hónapjában egyébként Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zepmlén és Győr-Moson-Sopron megyében is többet vásároltak az internetes áruházban. A társaság adatai szerint a vásárlók 70 százaléka vidéki.
 
Nemcsak az olcsót keresik
 
Tavaly a Grandón eladott legdrágább termék egy Sony HD kamera volt, amelyért csaknem egymillió forintot fizetett a vásárló. Ezt egy félmilliós Dell márkájú laptop és egy központi fűtéses kandallókályha követte.
 
Sok szezonális terméket is vásárolnak. Ilyenkor elsősorban a mobil medencék, a kerti trambulinok, és a légkondicionálókat keresik többen.Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez