Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Depeche Mode koncert – hamis jegyek!

2013. május 14., Gazdasági Rádió/SV
Címkék: hamis jegy Depeche Mode koncert Puskás Ferenc Stadion
Ismét Budapestre érkezik és május 21-én koncertet ad a Puskás Ferenc Stadionban a Depeche Mode. A szervezők óvatosságra intik a rajongókat, mivel nagy mennyiségű hamis belépőjegy jelent meg a piacon.
A Puskás Ferenc Stadionban 6 nappal korábban megkezdődnek az előkészítési munkálatok, május 20-án hajnaltól már a produkció építi a színpadot, a díszleteket és a technikai felszerelést. 60 magyar technikus segít majd az építésben 2 napon keresztül.
 
A szervezők felhívják a rajongók figyelmét, hogy tudomásukra jutott, nagy mennyiségű hamis jegy tűnt fel a piacon a budapesti koncertre. Ezek a belépőjegyek nagyon hasonlítanak az eredetiekre, szabad szemmel a különbség megállapíthatatlan.
 
A hamis jegyek főként a színpad előtti kiemelt állójegyeket utánozzák, amelyek tavaly novemberben egyetlen nap alatt elfogytak és azóta nem beszerezhetőek. Ezért belépőjegyet mindenki kizárólag hivatalos jegyirodában vagy a www.ticketpro.hu illetve a www.livenation.hu oldalon keresztül vásároljon.
 
Kéz alól, internetes aukciós oldalakon nem érdemes azokat megvásárolni, bármennyire is eredetinek néz ki a jegy. A hamis jeggyel rendelkezők nem tudják megnézni a koncertet .
 
A május 21-i, Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode koncertre jegyek még korlátozott számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez