Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Bővíti ügyfélszolgálati hálózatát a Démász

2013. május 29., MTI
Címkék: ügyfélszolgálat call center Démász
A jogszabályi előírásoknak megfelelően októberig jelentősen bővíti ügyfélszolgálati hálózatát az EDF Démász Zrt. - A 775 ezer lakossági és vállalati ügyfelet, mintegy kétmillió embert kiszolgáló villamosenergia-szolgáltató jelenleg öt állandó ügyfélszolgálati irodát és tizennégy fiókirodát működtet.
A cég további tizenhárom fiókirodával és tizennyolc panaszfelvételi ponttal bővíti ügyfélszolgálati hálózatát. Az EDF Démász tárgyalásokat folytat a GDF Suez és a Tigáz gázszolgáltatókkal, valamint az Alföldvíz Zrt. és a Bácsvíz Zrt.-vel annak érdekében, hogy együttműködve hatékony ügyfélszolgálati rendszert alakítsanak ki.
 
A villamosenergia-szolgáltatóhoz évente mintegy 1,8 millió ügyfélmegkeresés érkezik személyesen, levélben, e-mailen, a honlapon keresztül, illetve telefonon. A megkeresések közül 1,3 millió hívást – a hazai áramszolgáltatók közül egyedüliként – a hét minden napján, napi 24 órában működő telefonos ügykapcsolati központ, a call center fogad.
 
Réti Endre, a call center vezetője közölte, a hívások közül 800 ezer automatikus mérőóraállás bejelentés. Ekkor a számítógépes rendszer automatikusan összeveti a korábbi adatokkal az ügyfél által közölt fogyasztással és közli a számla várható összegét is.
 
A fennmaradó hívások az operátorokhoz futnak be, ezek többsége a számlákkal kapcsolatos kérdés vagy reklamáció – közölte a szakember. Hozzátéve: az operátorok értékesítést is végeznek, többek között az elektronikus számlacsomagot és a készpénzkímélő fizetési módokat ajánlják az ügyfelek figyelmébe.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez