Keresés a tartalomban:
Elektronika

A legolcsóbb lehet a Blue Mobile

2012. január 23.
Címkék: mobiltelefon feltöltőkártya diszkontlánc Telenor Vodefone Magyar Telekom tarifa
Február 1-től diszkont tarifával jelenik meg hazánkban a Blue Mobile márkájú mobilszolgáltatás, melyet kizárólag a Lidl diszkontlánc üzleteiben lehet majd elérni.
A Lidl magyarországi leányvállalata hétfőn jelentette be, hogy a Magyar Telekommal karöltve saját márkás mobilszolgáltatást indít. A diszkontlánc 150 üzletében Blue Mobile márkanéven elérhető feltöltőkártyás tarifa a legtöbb hasonló ajánlatnál kedvezőbb, bruttó 33 forintos percdíjjal teszi lehetővé a telefonálást hálózaton belül és kívül egyaránt, minden időszakban.
 
A három hazai mobilszolgáltató feltöltőkártyás csomagjainak díjszerkezete a Blue Mobile-hoz hasonló egységesített tarifától többnyire eltérő, illetve sok esetben különböző opciókkal és kedvezményekkel módosítható a percdíj. A Blue Mobile-hoz hasonló csomag például a Vodafone VitaMAX Standard, mely minden időben, minden hálózatba 43 forintos percdíjjal biztosít telefonálási lehetőséget, a szintén a Vodafone által biztosított Postafon Fókusszal pedig 39 forintos percdíjjal lehet telefonálni.
 
A Telenor Praktikum díjcsomagja esetében szintén egységes percdíjat kínál, ez minden időben, minden hálózatba 43,70 forint, míg a T-Mobile saját, egységesített percdíjas feltöltőkártyás tarifája, a Domino Nap is 43-44 forintot von le az egyenlegből percenként. Vagyis a Blue Mobile-lal lényegesen jobban járhat az ügyfél, aki egyébként a Magyar Telekommal szerződik a vásárlás során.
 
Idén az első félévben a Tesco-nál is megjelenik majd saját mobilszolgáltatás, a Vodafone és a Tesco által közösen alapított és üzemeltetett Tesco Mobile virtuális mobilszolgáltató révén. A két cég még tavaly ősszel jelentette be együttműködését, azóta azonban semmit nem tudni a szolgáltatás részleteiről. Mivel a Tesco Mobile valódi virtuális mobilszolgáltató lesz, ezért saját előhívót kap - ez minden valószínűség szerint a 31-es lesz, miután a hírközlési hatóság frekvenciaaukcióján nyertes negyedik - állami - mobilszolgáltató elviszi az 50-est.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez