Keresés a tartalomban:
Életmód

Ma nyílik az Utazás kiállítás 2014.

Kiemelt téma a családi utazás

2014. február 27., SV
Címkék: utazás családi utazás Hungexpo vásár Budapesti Vásárközpont
Családi utazási ajánlatok, izgalmas közönségjáték és közel 30 ország kiállítói idén is a HUNGEXPO-n. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket ígér látogatóinak és közel 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak.

A külföldi díszvendég Tunézia, hazai díszvendég Pécs, és ismét lesz kulturális díszvendég: Matyóföld.

A kiállítás szakmai fórumot teremt a turisztikai szektor számára. Az első napon, február 27-én rendezik meg az Utazás Fórum konferenciát.
 
Ebben az évben kiemelt téma a családi utazás, az utazási irodák családi utazási ajánlatait egy különálló szigeten – családi utazások szigete – jelenítik meg, így a tematikus ajánlatokat keresők egy helyen, egy szigeten tájékozódhatnak.



A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték, melyhez a részvétel lehetőségét a pontgyűjtő füzet biztosítja mindenkinek, aki belépőjegyet vásárol. Idén a családi utazás jegyében, a kiállítás különböző részein felállított játékpontokon kicsiknek és nagyoknak közösen az utazásra való készülődés jegyében kell különböző feladatokat megoldani.
 
A kiállítással egy időben és egy belépőjeggyel látogatható a Karaván Szalon, kemping és karaván kiállítás és a BringaExpo és most először az Afrika Expo.
 
Belépőjegyeket elővételben online kedvezményesen, 1 900 Ft helyett 1 500 Ft-ért lehet megváltani.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ (EFK) folytatni kívánja a korábbi évekhez hasonlóan a sikeres részvételét a kiállítás négy napja alatt. Az EFK munkatársaival való találkozás minden évben jó alkalom arra, hogy személyesen lehessen tájékoztatást kapni elsősorban utazással kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdésekben és adott esetben segítséget kérni konkrét problémák ügyében.
 
Az EFK sokféle témakörben készített hasznos információkat és tanácsokat tartalmazó kiadványai pedig ingyenesen hozzáférhetők az EFK standjánál. Ezen kívül az EFK ismét jelentkezik fogyasztóvédelmi totóval, amelyet a játékos és kíváncsi érdeklődők kitölthetnek a helyszínen. Emellett február 28-án délután az Európai Bizottság Utasjogi Kampánya keretében az érdeklődők egy uniós szakembertől is kérdezhetnek a légi, vasúti, vízi közlekedéssel és az autóbusszal utazók jogairól az EFK standjánál.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez