Keresés a tartalomban:
Elektronika

Itt az első iPad-es napilap

Címkék: digitális napilap iPad The Daily táblagép
Bemutatta új, kizárólag iPad-re szánt napilapját a News Corp. A cég 30 millió dollárt költött a The Daily című kiadvány elindítására, amely hetente 99 dollárcentbe kerül. A készítők szándékai szerint a politikai beszámolóktól a gazdasági és sporthíreken át a bulvárhírekig minden megtalálható lesz a The Daily-ben.
Az új, digitális napilapban rengeteg multimédiás állomány, 360 fokos fényképek találhatók, sőt ha valakinek nincs ideje olvasni, akkor hangos könyvként is használható a kiadvány. Bár több ismert napilap és magazin jelentkezett már iPad-re optimalizált változattal, a News Corp napilapja az első, amelyet kimondottan a táblagépre készítettek, és egyelőre csak azon érhető el. A társaság tervei szerint egyébként a jövőben más táblagépeken is megjelenik majd a The Daily.
 
Az iPad-es napilap egyelőre heti 99 dollárcentért kapható, aki pedig éves előfizetést vásárol, az mindössze 39,99 dollárért juthat hozzá. A News Corp a hírek szerint 30 millió dollárt áldozott az új kiadvány létrehozására, igaz a Reuters összeállítása szerint az egyelőre nem egyértelmű, hogy ki lesz a célközönsége.
 
mmonline.hu

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez