Keresés a tartalomban:
Jog

Hamisított mosószerek

2013. február 5., MTI
Címkék: hamis termék mosószer illegális üzem Nemzeti Adó és Vámhivatal
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tíz tonna ismeretlen eredetű tisztítószert és több száz, ismert márkák jelzéseivel ellátott, töltésre előkészített palackot foglalt le Ócsán. A külföldről behozott, bizonytalan eredetű mosóport és folyékony mosószert ismert márkákéra emlékeztető flakonokba töltötték, majd viszonteladókon keresztül valószínűleg az egész országban árusították.
Megtalálták a fóliázó gépeket és a csomagolóanyagot készítő nyomdát is. Az üzem két dolgozóját gyanúsítottként hallgatták ki. A hírműsorban Sárközi Alexandra, a NAV bűnügyi szóvivője azt mondta, a helyszínen talált fuvarlevelek alapján vizsgálják a Magyarországra beérkezett áru tényleges mennyiségét, és elkezdték felderíteni a vevői kört is. A gyanúsítottak köre még bővülhet. Az ócsai üzemet a NAV bezárta, a cég vezetőit iparjogvédelmi jogok megsértése miatt vonhatják felelősségre.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez