Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Üvegszilánk a káposztában?

2012. augusztus 16., hvg.hu
Címkék: Aldi káposzta termékvisszahívás
Üvegszilánkot tartalmazhat az Aldiban vásárolt osztrák savanyú káposzta, ezért a kiskereskedelmi lánc visszahívja termékét.
Termékvisszahívási közleményt tett közzé honlapján az Aldi. A kiskereskedelmi lánc szerint az osztrák Limes in Naarn, Gartenkrone nevű savanyú káposzta egyes csomagjai üvegszilánkot tartalmazhatnak, és az érintett termékek az Aldi magyarországi üzleteiben is előfordulhatnak. A gyártó a visszahívást azoknál az 500 grammos kiszerelésű termékeknél rendelte el, amelyeknek szavatossági ideje a következő: 2013.03.15., 2013.04.15., 2013.05.15., 2013.06.15., 2013.07.15.
 
A termék fogyasztásra nem alkalmas, írja az Aldi, és arra szólítja fel a vásárlóit, hogy hozzák vissza azt az üzletbe, a vételárat bizonylat hiányában is visszatérítik. Az áruházlánc közlése szerint eddig nem érkezett vásárlói panasz, a döntés elővigyázatosság.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez