Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Új Erzsébet utalvány elfogadóhely

2012. április 17.
Címkék: Erzsébet utalvány Tesco elfogadóhely elfogadóhely hálózat étkezési jegy Nemzeti Üdülési Szolgálat
A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco áruházaiban lehet beváltani az Erzsébet-utalványokat. A vasárnap megnyílt lehetőséggel sokan éltek rögtön az első napon.
Két héttel ezelőtt jelentette be a Tesco és a Nemzeti Üdülési Szolgálat, hogy tárgyalásaik eredményeképpen április 15-től az áruházlánc 176 hiper- és szupermarketében nyílik lehetőség Erzsébet-utalvánnyal fizetni. Az első nap tapasztalatai azt mutatják, hogy a vásárlók várták már ezt a lehetőséget, a szokásos utalványforgalomhoz képest sokan fizettek tegnap ilyen módon a Tesco áruházaiban.
 
Az Erzsébet-utalvány - a kibocsátó szándékainak megfelelően - fogyasztásra kész élelmiszerre váltható be, ami a termékek széles körét jelenti. Az utalványt nem lehet viszont szeszes ital és dohánytermék vásárlására felhasználni.
 
A felhasználói kör folyamatos bővülésének eredményeként az Erzsébet-utalványt eddig több mint másfél millió munkavállaló választotta Magyarországon. A nemzetközi áruházlánccal történt megegyezés eredményeként a forgalmazó - az Erzsébet-utalvány kibocsátójával egyetértésben - teljes körű, országos elfogadóhelyi hálózatot épített ki. A fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható étkezési jegyeket az országban jelenleg közel 22 ezer helyen elfogadják

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez