Keresés a tartalomban:
Életmód

Idén is sikeres volt a Jótékonysági Fagylaltgyár

2014. szeptember 24., SV
Címkék: nyaralás Balaton jótékonyság fagylalt üdülés gyermek
Nyaralás és színházjegy lett annak a karitatív akciónak a bevételéből, amelyet Sárváron, Budapesten és Balatonlellén szerveztek meg. A három turisztikailag fontos településen működött a Jótékonysági Fagylaltgyár egy-egy üzeme.
A fagylalt megvásárlásával a vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy azok is el tudjanak menni néhány napra pihenni, akiknek idén nem lenne lehetőségük önerőből megvalósítani családi vakációjukat. Tavaly száz gyerek mehetett el Balatonlellére az akció jóvoltából.
 
A játékos dizájnelemekkel díszített fagylaltos bódéknak nagy sikere volt a vevők körében. Több mint tízezer gombóc fagylaltot adtak el a gyár önkéntesei.
 
A fagylaltgyár ötletét az Európai Bizottság egyik kutatása adta, amely szerint a magyarok 47 százaléka évek óta nem volt sehol nyaralni. A fagylalt megvásárlásával a vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy azok is el tudjanak menni néhány napra pihenni, akiknek idén nem lenne lehetőségük önerőből megvalósítani családi vakációjukat.



Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez