Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Megkezdi munkáját az új Európai Bizottság

300 milliárd eurós beruházási program

2014. október 31., Európai Bizottság/SV
Címkék: bankreform roamingdíj Európai Bizottság adatvédelem kártyás fizetés
Jean Claude Juncker vezetésével november 1-jén kezdi meg munkáját az új Európai Bizottság. Juncker már korábban bejelentette, hogy egy 300 milliárd eurós beruházási programmal adna új lendületet az európai gazdaságnak. A témával a következő hónapokban az EP is foglalkozik majd, csakúgy, mint például a bankreformmal vagy éppen a roamingdíjak eltörlésével.
Jean Claude Juncker, az Európai Bizottság új elnöke a közelmúltban jelentette be, hogy 300 milliárd eurós beruházási programmal lendítené fel az európai gazdaságot és teremtene új munkahelyeket. A konkrét intézkedések kidolgozása az EP és a tagállamok feladata lesz.
 
Az Európai Bizottság emellett olyan új javaslatokon is dolgozik, amelyek a banki hiteleken túl a tőkepiacokon is segíthetnek a vállalkozásoknak pénzhez jutni.
 
Az EP közelről figyeli a szabadkereskedelmi tárgyalások menetét is. A következő hónapokban minden bizonnyal kiemelkedő figyelmet kapnak az EU–USA szabadkereskedelmi megállapodásról (TTIP) folyó tárgyalások.



Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez