Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Új pontgyűjtő akció

2012. október 17., Élelmiszer Online/Tesco
Címkék: Tesco pontgyűjtő akció hűségpont Zwilling
A legújabb Tesco pontgyűjtési akció során az áruházak mintegy négy hónapon át várják majd a vásárlókat,, melynek során a vásárlók az összegyűjtött pontokért prémium minőségű Zwilling Motion késeket, bambusz vágódeszkákat és késtartókat vásárolhatnak.
Az áruházlánc reméli, hogy az exkluzív, prémium minőségű kések és kiegészítő termékek a háziasszonyok körében ismét kedvező fogadtatásra találnak. A „Vigyázat, mindent visz!” elnevezésű akció keretében Zwilling márkájú termékek akár 74%-os kedvezménnyel elérhetők.
 
A vevők minden ezer forint feletti vásárlás esetén egy hűségpontot kapnak a Tesco áruházak pénztárosaitól, amit az erre a célra kiadott gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Harminc hűségpont összegyűjtése után bárkinek lehetősége nyílik a gyűjtőfüzetben bemutatott Zwilling termékek hűségáron való megvásárlására.
 
Az akció során a pontokat gyűjtő vásárlók részére a Zwilling termékcsalád 12 féle exkluzív terméke válik elérhetővé: a 7 különböző Zwilling Motion kés mellett acél késélező, multifunkcionális konyhai olló, bambusz késtartó blokk és kétféle méretben kapható bambusz vágódeszka szerepel a kínálatban. A kések és kiegészítő termékek akár 74%-kal alacsonyabb áron megvásárolhatók.
 
Az akcióról további részletek a www.tescohuseg.hu weboldalon olvashatók.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez