Keresés a tartalomban:
Pénzügyek

Lapostévé, a leárazások sztárja

2013. március 25., penzcentrum.hu/SV
Címkék: hitel THM lapostévé leárazás műszaki cikk áruhitel
Egyre szemfülesebbek vagyunk a spórolásban: nagyobb műszaki beszerzéseinkkel megvárjuk a szezonális árleszállításokat és kihasználjuk a kedvezményes áruhitel lehetőségeket. A téli leárazások során több mint másfélszer annyit tettünk a "kosarunkba" a legnépszerűbb műszaki cikkekből, mint egy évvel ezelőtt - derül ki a Cetelem áruhitelezési adataiból.
Tudatosan keressük a pénztárcakímélő vásárlási lehetőségeket, ezt mutatja az is, hogy sokan időzítették nagyobb műszaki beszerzéseiket a téli készletkisöprő akciókra. Idén év elején több mint másfélszer annyit vásároltak az ügyfelek a legnépszerűbb műszaki cikkekből részletre, mint 2012 hasonló időszakában, a felvett áruhitel volumene pedig 50%-kal nőtt.
 
A téli leárazások sztárja a lapostévé volt, mely mögé felzárkózott a hűtőgép, a mosógép és a mosogatógép is. A bank várakozásai szerint a legtöbb áruhitelt idén is a lapostévére költik majd a vásárlók. A tablet népszerűsége töretlen, a legújabb modellekből szintén sokan fognak részletre hazavinni. A barkácsolásról viszont úgy látszik, egyre inkább kezdünk leszokni: tavaly negyedével kevesebb áruhitelt vettünk fel barkácsárura, és jelentős javulás 2013-ban sem várható.

Az adatok szerint folyamatosan növekszik az igény a speciális, kedvezményt biztosító hitel lehetőségekre. A 0%-os THM továbbra is nagy kedvenc, de egyre bátrabban használjuk a hitelkártyát is, ha a vásárláskor speciális, azonnali árengedményt kapunk. Az egyre szélesebb körben elérhető kedvezményeknek köszönhetően tavaly közel harmadával többet vásároltunk a Cetelem partnereinél, mint az elmúlt évben.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez