Keresés a tartalomban:
Életmód

MBT cipők

2011. november 10.
Címkék: garancia cipő MBT
Több hír is napvilágot a médiában az MBT lábbelikkel kapcsolatban, amelyekre az alább olvashatóan reagál az azokat forgalmazó a VIV Kereskedőház Zrt.
Az MBT fiziológiás gyógylábbelik kizárólagos forgalmazója 2011.02.16.-tól a VIV Kereskedőház Zrt., aki egyben a termékek garanciáját is kezeli. Az importőr személyében bekövetkezett változás nem befolyásolja az MBT lábbelik magyarországi és nemzetközi forgalmazását, illetve garancia kezelését.
 
A vállalkozás kéri a fogyasztókat, hogy a meghibásodott lábbelijüket a vásárlás helyére vigyék vissza, azok a vásárlók pedig, akik a lábbelit esetleg megszűnt boltban vásárolták, küldjék el a terméket a vásárlást igazoló számlával és az összes rendelkezésre álló bizonylat másolatával az alábbi címre: VIV Kereskedőház Zrt. - 2310 Szigetszentmiklós II. Rákóczi Ferenc u. 18.
 
A tájékoztatás szerint az MBT Magyarországon 2009-2010-ben, közel 150.000 pár MBT lábbelit értékesített. Az elmúlt időszakban kiadott információk szerinti 120-200 pár meghibásodott lábbeli, az összesen értékesített mennyiség kb. 0,1%-a.
 
Egyben felhívja a fogyasztók figyelmét arra, hogy az MBT-t hamisítják, ezért javasolja, hogy csak megbízható forrásból vásároljanak, illetve a gördülőtalpas lábbeli választásánál kérjék el a forgalmazótól a lábbelikre vonatkozó certifikációkat.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez