Keresés a tartalomban:
Életmód

Kedvezményes állatkerti gyermekbelépő

2013. augusztus 23., iksz/SV
Címkék: szelektív hulladékgyűjtés állatkert italoskarton
Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés és a Fővárosi Állat- és Növénykert immár ötödik alkalommal rendezi meg a Vidám Doboz Napok elnevezésű akciót, amivel az italos kartondobozok (tejes és gyümölcsleves dobozok) szelektív gyűjtésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a szervezők.
Kedvezményes állatkerti gyermekbelépővel jutalmaz az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) minden 14 év alatti gyermeket, aki legalább 10 darab kilapított italos kartondobozt hoz a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratához szeptember 14 és 15-én. A kedvezménnyel 1800 Ft helyett 600 Ft-ért vásárolhatnak gyermekjegyet a szorgalmas szelektíven gyűjtők.
 
A kedvezményre jogosító kuponokat az Állatkert főbejáratánál felállított gyűjtőponton vehetik át a résztvevők a kilapított dobozokért cserébe, az akció hétvégéjén, szeptember 14-15-én, szombaton és vasárnap.
 
Mivel az italos kartondobozok alapanyaga 75%-ban papír, a szelektíven visszagyűjtött és újra körforgásba kerülő papír alkotóelemből számos újrahasznosított termék készülhet, mint például jegyzetfüzetek, kartondobozok, higiéniai papíreszközök.
 
A gyermekjegy megváltása 2 éves kortól szükséges és 14 éves korig érvényes. Az akció részleteiről további tájékoztatást a www.italoskarton.hu-n vagy a www.facebook.com/italoskarton oldalon kaphatnak az érdeklődők.



Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez